Friday, January 14, 2011

MY BOSS


      Jeng3..haha.agk bpuluh2 kali ak pk nk tls entri ni sbb ape..sbbnye tkt ade yg kate ak obses sgt ngn sedari ni, dan bak kte kwn ak 'xsemestinye ape yg kte anggap pada kwn kte tu die akan anggap bnd yg same thdp kite' ade phm(xphm,phm2 sndr le) tp ape pon korg nk ckp, ak tau pe niat ak..dan kalian2 juge ptt mhargai kwn2 anda xkesah dgn ape cara sekali pon selagi mereka msh ad..yela hdp di dunia ni hanyelah sementara(bermadah lak ak kt cni, xpe lynkn saje)..ni adalah salah satu cara ak m'hargai beliau. beliau juga adalah kwn yg plg ak utamakn dulu dr yg laen2..knp dan bagaimana??ak pon xtau haha..minah ni jampi ak kot..haha dan bl korg baca entri ni, mst korg ckp 'ape special sgt die ni..xkn xd yg burok  d pndgn mate ak?" ad..xsume org perfect..btlx..tp xkn ak nk cite kt sini..ko nk mampos.lgpon xelok ckp burok psl org..bdosa..mcm kau bgs sgt. there u go,saye perkenalkan inilah "bos saye"
  
 -s'org yg matang-
-s'org yg bdikari n tabah-
-sgt berbakat(kau suroh je die btpe,die reti..haha)-
 -suke b'cerita-
 -mmg kelakar-
 -sgt mmentingkn kecantikan dan keterampilan diri-
 -seorg yg tidak blh dijangka-
 -pantang dgn org yg tak berape nk beradab-
 -seorg leader yg bkebolehan(kate pon si sulong)-
-die xkn crk psl ngn org,klu org xcrk psl ngn die-
*dah xle tulis byk2,kang hdg die kembang mcm ni( =..=)









7 comments:

  1. ok. sy terharu. wuu..wuu.. (^..^)

    ReplyDelete
  2. ahh..ko x aci la gnie da..ko cite psl yaya ye..;p haha

    ReplyDelete
  3. eh eh.. ada org tu pon nk jugak.. hehehe =p

    ReplyDelete
  4. bunga:t ak sebot nme sorg2 lak psni ye..tp tggu la...aku kn polis skrg...sebok mmnjg
    yaya:an kn hebat..nk ngs la tuh..haha

    ReplyDelete
  5. yaya: ahahahahaha...;p
    cinta: poliss?? oke2..ak tunggu.

    ReplyDelete
  6. nak jugak! cite ah gak pasal aku! ya, dia bodek kau sebenarnya tu. hahaha

    ReplyDelete
  7. Utk ape aku bodek boss aku ni..xperlu la

    ReplyDelete